//CIKPATIN
I'M BACK !!!!!!!
5 January 2013 | Saturday, January 05, 2013 | 0 kata-kata anda
Hallu hallu halluuuuuu uols. Kembali berblogging. Lama kan tak udpate blog neh. Bkn setakat berhabuk, penuh dgn anai2 n sewaktu dengannya da pn kan. Anyway how are u my followers? Im fine and getting fat! Lol ;p Tetiba terasa rindu nak jenguk my blog neh. Bkn apa sbb lama da tak mencurah isi hati kt dlm neh. Life cikpatin skg okay2 je. Still bz dgn study. Alhamdulillah this is my final year. Yehaa! Tak sabanya nk habes, and then nak masok alam pkerjaan plak. Nebes tau uols! 

Haaaa Okay! So how about your azam baru for new year neh? Mst mcm2 yg korg da plan kan utk new year neh. Ada story sedih, ada story gembira kan masa 2012? Mcm ni la uols, kita buang yg keruh and ambil yg jernih. Mcm ni la bagus kan? And paling penting kita start new life. Buang jela sume cite2 sedih masa zaman silam korg tu. Actually peringatan utk diri sndiri jgak! 

Bila cikpatin pikirkan balik kan, yes mmg betol apa yg org cakap. Apa yg jadi, mesti ada sbbnya and mesti ada hikmahnya. Pejam celik pejam celik, da dekat 2 tahun da cikpatin 'berjuang' mgharungi liku-liku hidup cikpatin. Cewah berjuang tuuuuuu. Yela nak tanak kena hadap jgak bnda neh. But cikpatin always think positive and anggap bnda neh suma dugaan and cabaran yg cikpatin perlu tempuhi. Yela, Allah takkan uji hamba-Nya if Dia tahu hamba-Nya tidak mampu kan. So cikpatin tahu yg cikpatin mesti boleh! Skg da masok new year pn and umo pn da 20+++++. Ups! Rasa tua terus. Hopefully this year, akan ada sinar kebahagiaan dlm hidup cikpatin. Hati pn tlg la terbuka sekali kan. Jgn asik tertutup je. 

Okay cikpatin rase setakat sini saja kot. Malas nk mmbebel pnjang. Gonna to sleep sbb esok pagi nk bgun awal. G jogging katanye. Ayohhhh buang lemaksss! Gudnyte and have a sweet dreams followers! ::Love::
Do i look stupido?
22 January 2012 | Sunday, January 22, 2012 | 0 kata-kata anda
Memang stupid !
Mcm mane aku bole terlibat dlm perang ate n perasaan neh
Hati kembali sakit, patah hati, sume ade
COMPLETE !
Sala aku, sala aku, sala aku
Buad awak :
Maafkan saya sbb saya da mula sygkan awak
Saya da tersala org
Saya bukan untuk awak
Ade ag yg berhak n layak untuk awak
Jage diri baik baik
Always pray for your happiness
:)




♥ Tuan Belog ♥

  
 - Hello there -
- I'm Fatin Malina -
- Please be nice to me -
- Stalker ? Bitch ? -
- Get Lost -

♥ Bising-Bising ♥



♥ Creds! ♥

Skin By : //Suhaila Roslan
Re-edited by : Sabrina Johan